zondag 11 december 2016

Besparen op je zorgverzekering? Dat doe je zo!

December; een maand vol drukte en gezelligheid. Tevens ook een erg dure maand. Het is daarnaast ook de maand waarin je, je zorgverzekering opnieuw moet af- of oversluiten. Je wilt natuurlijk een zo passend mogelijke zorgverzekering, maar tevens met de scherpste prijs. In deze blog vertel ik je graag meer over je hoe kan besparen op een zorgverzekering en dus ook op je zorgkosten. Zo begin jij 2017 gelijk goed!


Het afsluiten van een zorgverzekering heeft nogal wat voeten in de aarde. Je kijkt eerst hoe je er momenteel voor staat en hoe je verwacht komend jaar in te gaan. Ben je met meerdere in je huishouden, dan zul je ook daar rekening mee moeten houden. Daarna vergelijk je (waarschijnlijk) enkele aanbieders met je huidige zorgverzekeraar. Daarna sluit je een zorgverzekering online af en hoop je deze min mogelijk te gebruiken.. Ondanks dat je zoekt naar een zorgverzekering die het beste bij jouw wensen past, hoop je er wel zo min mogelijk aan kwijt te zijn. Het liefst hou je natuurlijk zoveel mogelijk geld over paar maand om leuke dingen te doen. Daarvoor biedt Cashback XL uitkomst.

Besparen op je zorg door te besparen op je zorgverzekering

Via Cashback XL kan je tot wel € 55 besparen op je zorgverzekering voor 2017. Geen gehele maand van je zorgpremie, maar het komt wel in de beurt. Het handigste is om via Cashback XL naar een prijsvergelijker te gaan zoals; PriceWise, Independer of Zorgkiezer. Deze inzetten van deze websites helpen jou je zorgverzekering te vergelijken voor 2017. Het afsluiten van een zorgverzekering via één van deze partijen levert je dus direct een scherpe prijs en een cashback op.

Weet je echter al bij welke zorgverzekeraar je jouw zorgverzekering wil afsluiten? Dan is het afsluiten via Cashback XL en dan de betreffende aanbieder vaak iets voordeliger. Deze leveren namelijk in de meeste gevallen meer cashback op. 

We zijn verplicht de cashback te communiceren in punten. 1 punt staat voor €0,01 (dus 3.000 punten = €30). Hieronder vind je de cashback in punten die je van Cashback XL ontvangt bij de volgende partijen:

Verzekeraar Cashback    
Besured 2.250 punten
CZ 2.000 punten
CZ Direct 3.500 punten
De Friesland 3.250 punten
Delta Lloyd 4.500 punten
FBTO 3.250 punten
Ohra 4.000 punten
PNO Zorg 5.500 punten
Prolife 3.500 punten
Salland 3.500 punten
UnitedConsumers.com 4.000 punten
ZEKUR 3.000 punten
ZieZo 2.750 punten
Zilveren Kruis Achmea 3.500 punten
Zorgdirect 3.500 punten

Vergelijker   Cashback
Independer  1.850 punten
PriceWise 2.000 punten
Zorgkiezer 2.000 punten


Bij de vergelijkers kan je een zorgverzekering afsluiten voor de volgende verzekeraars: Aevitae, Anderzorg, Avéro Achmea, Bewuzt, CZ, CZdirect, De Amersfoortse, De Friesland Zorgverzekeraar, De Goudse, Delta Lloyd, Kiemer, Menzis, OHRA, ONVZ, Pro Life, Salland, Stad Holland, Turien & Co, VGZ, Zilveren Kruis en Zorg en Zekerheid.

 Meld je gratis aan bij CashbackXL!

Meerdere cashbacks per gezin

Sluit dan je zorgverzekeringen af bij PriceWise en je ontvangt 2.000 punten (€20) cashback per polis. Je kunt dan meerdere polissen per adres afsluiten, en dus meerdere cashbacks ontvangen. Als er meerdere personen op één polis staan, dan ontvang je wel maar een keer cashback.

Vragen? Laat een reactie achter, dan probeer ik deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten