woensdag 14 mei 2014

Cashback XL, wat zit erin voor jou?

Cashback

Bekend met de term "cashback"? Nee? Dat geeft niks, met jou zijn er nog vele anderen. Wellicht mag ik dan degene zijn die je er wel bekend mee mag maken. Het is zeker de moeite waard om door te lezen, al zeg ik het zelf, want dat "cashbacken" kan jou honderden euro's per jaar opleveren.

Cashback bestaat er  in twee vormen.
1. "Retail cashback" - Bij "retail cashback" koop je een product in een (online) winkel en je krijgt dan achteraf via de fabrikant een bepaald bedrag terug gestort. Wellicht heb je wel eens een afbeelding zoals hieronder gezien, dat is een mooi voorbeeld van deze vorm van cashback.
Cashback zoals die veel voorkomt in (online) retail
2. "Online Cashback" - Dit is de andere vorm van cashback die zich vooral op de online shopper richt. Hierbij krijg jij als online shopper een gedeelte van je geld terug. Dit gebeurd via cashback en kortingssites. Als online bezoeker ga je naar een cashback of kortingssite, via zo'n site klik je door naar een webshop en doe jij je aankoop. De cashback of kortingssite ontvangt dan een vergoeding van de webshop waar jij wat hebt gekocht. Deze vergoeding delen ze voor een (klein) deel met jou. Zo krijg je dus achteraf een deel van je geld terug.

Waarom ik je bekend wil maken met de term cashback? Omdat ik sinds maart zelf werkzaam ben bij een cashback site, namelijk Cashback XL! Wij doen sommige dingen net even anders dan de reeds bestaande en bieden jou als bezoeker het meest voordeel.

Cashback XL

Het enige wat je hoeft te doen bij Cashback XL is je aanmelden en je kan al gelijk beginnen met je geld terug verdienen. Zoals ik al eerder vertelde krijgen cashback sites een vergoeding van een webshop en die delen zij dan voor een (klein) deel met jou. Cashback XL houdt niks van die vergoeding, maar geeft alles door aan jou als klant! Waar verdienen we nu dan aan hoor ik je vragen? Momenteel niks, dat komt later pas. Soms moet je investeren om te groeien.
Liever beeld en geluid bij de uitleg? Dat kan ook! Bekijk hier de instructievideo.

De homepagina van Cashback XL
Voor jou als bezoeker is onderstaande tekst een stap voor stap uitleg van hoe je via Cashback XL je geld terug kan verdienen:
1. Op Cashback XL zoek je naar je favoriete webshop.
2. Je klikt op de webshop, bekijkt hoeveel cashback je van die shop terugkrijgt en drukt op die pagina op "bezoek site & ontvang cashback"
3. Daarna doe je, je aankopen gewoon zoals je gewend bent.
4. Je rekent af bij de webshop waar je, je aankoop doet.
5. Je ontvangt dan een mailtje van Cashback XL dat je aankoop is geregistreerd en je dus cashback ontvangt. Deze cashback wordt op je account gezet zodra de webshop de transactie geheel heeft goedgekeurd. Dit kan soms tot een maand duren, al gebeurd het in de praktijk wel sneller. Wanneer je cashback is goedgekeurd kan je het laten uitbetalen en ontvang je, je cashback.
Via Cashback XL kan je ook de status van je cashback bijhouden. Dat vind je in "mijn account".

We zijn nu pas twee weken online, maar er zijn al een hoop webwinkels aangesloten en dit aanbod blijft elke dag groeien. Enkele grote webshops zijn Zalando, Wehkamp, Independer, Vliegtickets, Toys R Us, Vitaminstore, KPN en Kaartwereld. Zoals je leest, een behoorlijk divers aanbod!
Mis je jouw favoriete webshop, stuur dan een mail naar tim@cashbackxl.nl dan hoop ik die alsnog aan onze site toe te kunnen voegen.

Een extra voordeel van Cashback XL voor jou als klant is dat we ook nog eens kortingscodes hebben. Je kan dan dus een kortingscode gebruiken om in de webshop minder te betalen en over het bedrag dat je daadwerkelijk betaald ontvang je ook nog eens cashback!

Meld je dus snel aan op Cashback XL en begin met het geld terugverdienen van je online aankopen!

Like ons ook op Facebook en volg ons via Twitter, dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en nieuwe acties omtrent Cashback XL.

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat je veel voordeel uit Cashback XL haalt!
Mocht je nog vragen hebben, stel die dan gerust!

Tim Wesseling