zaterdag 12 december 2015

Geld besparen op je zorgverzekering

Independer heeft momenteel een spotje op TV waarbij ze zelf al semi-schuldig aangeven dat je als consument in de maanden november en december wordt doodgegooid met informatie omtrent je zorgverzekering. Geef ze eens ongelijk. Ondanks dat verzekeraars natuurlijk graag willen dat jij je bij hun aansluit, is het ook belangrijk dat jij de juiste keuze maakt. Je gezondheid is je grootste bezit, dus koester die dan ook en vind een zorgverzekering die aansluit op jouw wensen en/of situatie. Ik moet helaas bekennen dat ook ik je even gaan storen met het nadenken over je zorgverzekering, maar met minder dan vijf minuten van je tijd kan je tot wel € 70 besparen.

In een eerdere blogpost heb ik al wel eens iets verteld over de voordelen van het gebruiken van CashbackXL. Met CashbackXL kan jij per jaar veel geld besparen. Je ontvangt namelijk op elke aankoop die je via CashbackXL doet geld terug. Doe je dit het hele jaar door, dan kan je een hoop geld besparen.


Besparen op je zorgverzekering

Waar je vooral flink op kan besparen met CashbackXL is je zorgverzekering. Hieronder vind je een overzicht van zorgverzekeraars die ook aangesloten zijn bij CashbackXL. Zo verdien jij altijd de hoogste cashback! Je kunt nu al overstappen, of net als 80% van de overstappers wachten tot de laatste week van het jaar:

PNOzorg - 7.000 punten cashback *1 punt is €0,01
Delta Lloyd - 5.500 punten
Ohra - 5.000 punten
UnitedConsumers - 4.500 punten
Zilveren Kruis Achmea - 4.000 punten
CZ Direct - 4.000 punten
ZieZo - 3.000 punten
Univé - 2.500 punten

Of gebruik één van de vergelijkers om over te stappen.
Je ontvangt cashback voor bijna alle zorgverzekeraars.

PriceWise (3.000 punten) *1 punt is €0,01
Zorgkiezer (3.000 punten)
HoyHoy (3.000 punten)
Independer Zorg (2.500 punten)

Wil jij van dit voordeel gebruik maken? Top! Vele zijn je al voorgegaan

 Meld je gratis aan bij CashbackXL!
Klik op deze banner en meld je gelijk gratis aan bij CashbackXL.

CashbackXL? Overtuig me nog meer!

Enkele punten die je wellicht kunnen tegenhouden om CashbackXL te gebruiken:
- Je bent nog niet bekend met het begrip cashback en CashbackXL als bedrijf.
Dat kan! Cashack is in Nederland nog niet heel bekend. In Engeland worden online aankopen bijna niet meer zonder cashback gedaan. CashbackXL bestaat inmiddels bijna twee jaar en maandelijks komen er steeds meer gebruikers bij. Meld je zelf ook gratis aan bij CashbackXL.
- Je vraagt je af; is CashbackXL wel betrouwbaar?
Al veel gebruikers gingen je voor. Op het moment van schrijven heeft CashbackXL een KiyOh gebruikersscore van een 8.6. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten, deze die worden dan ook altijd zo snel mogelijk doorgevoerd.
- Je hebt wellicht geen zin om je geld naar CashbackXL te sturen.
Je leest vandaag de dag heel veel verhalen over dat iemand is opgelicht op internet. Soms zelfs hartverscheurende verhalen van spaargeld dat volledig in rook is opgegaan omdat spullen uiteindelijk niet werden geleverd. CashbackXL sluit alleen maar betrouwbare partijen aan die ook zijn geregistreerd bij de KvK. Daarnaast is ook zo dat je CashbackXL alleen gebruikt om door te klikken naar de webshop van jouw keuze. Daar vindt de daadwerkelijke transactie plaats. Zie CashbackXL dus alleen als tussenstop. Meer advies over veilig online aankopen doen, lees dan ook het advies van de Consumentenbond.
- Je houdt niet van korting en geld besparen.
Dan is er maar één conclusie te trekken:


Nog meer voordeel uit CashbackXL

Besparen op je zorgverzekering is leuk, maar er zijn nog leukere manieren van geld besparen.
Wat dacht je bijvoorbeeld van cashback op je aankopen bij Coolblue, Ziggo, KPN, Spartoo, Wehkamp, Zalando, Albert Heijn, Albelli, Thuisbezorgd en Booking.com?! Bij CashbackXL vind je ze allemaal en meer. Meld je gratis aan bij CashbackXL en begin vandaag nog met geld besparen. 


Bedankt voor het lezen en hopelijk heb je er wat aan. Mocht je nog met vragen zitten kan je ook reageren op deze blogpost. Ik zal je vraag dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Tim Wesseling

''Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition.'' - Steve Jobs

Meer lezen over Steve Jobs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten